1-2 stillinger i fagene matematik, kemi, informatik og/eller erhvervsøkonomi

 

Ved Rødkilde Gymnasium er der 1-2 stillinger i fagene matematik, kemi, informatik og/eller erhvervsøkonomi. Kan du undervise i matematik på engelsk, vil det være en fordel.

Rødkilde Gymnasium er en skole med ca. 750 elever og 95 engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på, at elever og medarbejdere trives i et miljø, hvor ansvar, tolerance, fornyelse, åbenhed og trivsel præger hverdagen.

Rødkilde Gymnasium ligger inderst i Vejle Fjord med havn, vand og skov som naboer. Skolen er en topmoderne og rummelig skole med en smuk idrætshal og mange udendørs faciliteter til idræt, lige fra tennisbaner til kunstgræsbane, fitnessfaciliteter og to flotte beachvolleybaner. Med vores nye bygning kaldet ”Sproghjørnet” med seks lyse og rummelige undervisningslokaler, tilbyder vi fantastiske muligheder for at arbejde som moderne, imødekommende og fagligt funderet underviser.

Vi er en skole, der på alle mulige måder er i en god og positiv udvikling, og vi har de senere år gennemsnitligt oplevet et stigende elevansøgertal.

Hvis du har spørgsmål til de opslåede stillinger, er du velkommen til at kontakte vicerektor Peter Wriedt på pw@roedkilde-gym.dk eller på tlf. nr. 60 20 75 01. Du kan også kontakte uddannelseschef Jørgen Lassen på jl@roedkilde-gym.dk eller på tlf. nr. 60 20 75 02.

Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem staten og GL.

Ansøgning skal ske elektronisk via gymnasiejob.dk med vedhæftning af CV samt eksamenspapirer og eventuelle pædagogikumpapirer senest torsdag den 17. maj 2018. Ansøgninger som ikke fremsendes via gymnasiejob.dk, kan ikke forvente at komme i betragtning.

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik