SRO - studieretningsopgave

Du skal nu til at skrive din SRO - studieretningsopgave

Formålet med din SRO er formidling af faglig viden til dine læsere (lærere og vejledere), og så er formålet også – som i DHO – at øve dig i at skrive en større skriftlig opgave, som du også skal til SRP. Derfor er det vigtigt, at du grundigt overvejer, hvordan du bedst og klarest formidler den faglige viden, du har. Du har en specifik faglig viden inden for et emne, og du skal vise dine læsere, at du har forstået det faglige stof i detaljer. Du kan med fordel spørge dig selv: Hvad når jeg frem til og hvordan? Det skal forklares præcist og tydeligt, så læseren kan forstå det.

Du skal skrive din SRO inden for to af dine tre studieretningsfag på baggrund af et undervisningsforløb i de to fag. Undervisningsforløbet ligger i foråret, og dine lærere udleverer ved starten af skrivedagene den opgaveformulering, du skal besvare i opgaven. Der bliver mulighed for vejledning fra dine lærere i de to fag i perioden frem til de tre skrivedage, som ligger umiddelbart efter sidste skoledag.

Der er hjælp, vejledning og planer her:

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik