SRO

I løbet af din gymnasietid skal du have en række tværfaglige forløb, der på forskellig måde skal forberede dig til at skrive dit studieretningsprojekt (SRP) i 3. g. Vi kalder disse forløb for SR-forløb (studieretningsforløb). Blandt disse SR-forløb er der 2 større skriftlige opgaver:

  1. g: DHO (Dansk- historieopgaven)
  2. g: SRO (Studieretningsopgaven)

SRO'en er en tværfaglig opgave, som skrives i to fag, hvoraf mindst 1 skal være et studieretningsfag. Opgaven skrives på baggrund af et forløb om et fælles emne (fx ”Det senmoderne samfund” eller ”Stråling”), som har været afholdt i løbet af 2.g. 

Som en del af SRO-processen vil dine vejledere afholde forskellige vejledningslektioner, hvor du bl.a. bliver introduceret til formalia i større opgaver, fagenes metoder og basal videnskabsteori. I SRO-vejledningslektionerne vil du desuden gennem diverse skriveøvelser arbejde med at opstille problemformulering og opgaveformulering.

 

Der er hjælp, vejledning og planer her:

Elevvejledning SRO

Praktiske råd vedrørende udformningen af SRO

Forside til SRO

Responsark

Talepapir

 

 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik