Åbent Hus - orienteringsmøde

Åbent Hus lørdag den 16. november 2019 kl. 10.00 - 14.00

Når du ankommer til skolen, vil du blive modtaget af rektor og resten af skolens ledelse. Med jævne mellemrum bliver man samlet i mindre grupper og vist rundt af skolens nuværende elever. Der er mulighed for at møde både undervisere og studievejledere i hele perioden, hvor du kan stille spørgsmål om studieretninger, skolehverdagen, lektier eller hvad du ellers måtte have af spørgsmål.

Du er selvfølgelig også velkommen til selv at gå rundt og se på skolens mange faciliteter. Du er velkommen til også at besøge vores kantine, hvor du vil blive budt på kaffe og kage.

Orienteringsmøde torsdag d. 30. januar 2020 kl. 19.00

Vi glæder os til at byde dig og dine forældre velkommen til orienteringsmøde på Rødkilde Gymnasium torsdag d. 30. januar 2020 kl. 19.00.

Det er vigtigt for os, at du får svar på dine spørgsmål. Derfor kan du denne aften møde elever, rektor, lærere og studievejledere, som alle glæder sig til at fortælle dig om, hvad Rødkilde kan tilbyde dig.

Aftenens program:

  • Kl. 19.00: Fælles orientering i festsalen / Velkomst og præsentation af Rødkilde v. rektor Kristine Kortnum
  • Kl. 19.05: Velkommen ved elevrådet
  • Kl. 19.10: Musikindslag af elever
  • Kl. 19.20: Studievejlederne orienterer forældre og kommende elever om gymnasiets muligheder og opbygning
  • Kl. 19.35: De kommende elever bliver i grupper vist rundt på skolen af nuværende elever, mens forældrene bliver i festsalen, hvor studievejlederne fortsætter orienteringen.
  • Kl. 19.45: Kaffepause. Kantinen serverer kaffe og fastelavnsboller.
  • Kl. 20.00: Forældre og kommende elever besøger de forskellige boder, hvor skolens fag og studieretninger bliver præsenteret af lærere og elever. I kan også besøge studievejledernes bod ved indgangen til festsalen.

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik