Kantinemedarbejder

Rødkilde Gymnasium søger kantinemedarbejder

Rødkilde Gymnasium søger en humørfyldt og energisk medarbejder til en udfordrende og spændende stilling. Der er rige muligheder for at udfolde sig kreativt og selvstændigt, men det forventes også, at du kan indgå i et tæt og forpligtende samarbejde med dine kolleger.

Vi har kig på dig, fordi du

  • er dygtig
  • er flittig
  • kan samarbejde
  • har lyst til at være sammen med unge mennesker
  • udstråler arbejdsglæde
  • har tidligere erfaring fra ansættelse i køkken eller kantine
  • kan tiltræde snarest eller senest den 1. maj 2020

Vi vil gerne have din ansøgning med relevante papirer og anbefalinger så hurtigt som muligt og senest d. 15. marts 2020.

Din arbejdstid er overvejende hverdage i tidsrummet 7.00 - 15.00, men du vil også kunne forvente weekend og aftenarbejde. Du ansættes på deltid med et timetal svarende til 1200 timer (200 dage af 6 timer) i forhold til en fuldtidsstilling på 1676. Det vil sige, at du arbejder 30 timer om ugen i 40 uger, men får løn for ca. 26,5 hele året, hvilket betyder, at du holder fri i alle skoleferier.

Du vil få løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Om os:

Rødkilde Gymnasium er et moderne gymnasium, som ligger ved Vejle fjord. Vi har ca. 800 elever og 90 ansatte. I skolens kantine er der 5 ansatte. Læs mere om os på skolens hjemmeside www.roedkilde-gym.dk.

Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til kantineleder Lis Brejnbjerg på telefon: 6020 7515 eller 7640 8539.

Ansøgninger modtages på mail sendt til: LB@roedkilde-gym.dk

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 24. og 25. marts.

 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik