Rødkilde Gymnasium søger uddannelseschef

En af Rødkilde Gymnasiums uddannelseschefer har fået nyt arbejde. Derfor søger vi hans efterfølger.

Vi søger en uddannelseschef, der arbejder systematisk, og som har veludviklede organisatoriske evner. En, som er god til at kommunikere og samarbejde både internt og eksternt og som interesserer sig for såvel det pædagogiske arbejde som for skoleledelse.

Vores uddannelseschef skal have erfaring fra tilsvarende job og have undervisnings-kompetence inden for gymnasiets fagrække. Det er desuden en fordel, men ikke en forudsætning, at uddannelseschefen er master i pædagogik eller ledelse.

I den opslåede stilling indgår ledelsesopgaver af såvel pædagogisk som organisatorisk karakter. Vi har blandt andet brug for en leder, der er god til at netværke og som kan fungere som tovholder i forhold til nogle af skolens eksterne relationer. Vi forventer, at du selvstændigt og i samarbejde med skolens øvrige ledere vil være med til at lede Rødkilde Gymnasium i en omskiftelig og spændende tid.

Din endelige ledelsesportefølje aftales med skolens øvrige ledelse, som består af rektor, vicerektor og en uddannelseschef. Vi lægger vægt på, at den enkelte leder har sine egne veldefinerede ansvarsområder, men kan arbejde tæt sammen i et ledelsesteam omkring de fleste af skolens mangeartede ledelsesopgaver.

Rødkilde Gymnasium ligger inderst i Vejle Fjord med ”Bølgen”,kajakø, vand og skov som naboer. Skolen er en topmoderne og rummelig skole med en ny undervisningsfløj. Vi er en skole, der på alle mulige måder er i en god og positiv udvikling, og vi har gennem de senere år gennemsnitligt set oplevet et stigende elevansøgertal.

Rødkilde Gymnasium har 30 gymnasieklasser med ca. 800 elever og 85 engagerede lærere. Vi lægger vægt på, at elever og medarbejdere trives i et miljø, hvor ansvar, tolerance, fornyelse, åbenhed og trivsel præger hverdagen.

Vi tilbyder ansættelse i henhold til gældende regler og overenskomst, gode vilkår for efter- og videreuddannelse og mulighed for at aftale resultatløn.  Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. oktober 2019.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicerektor Peter Wriedt på PW@roedkilde-gym.dk eller på telefon nr. 60 20 75 01.

Stillingen kan søges via Gymnasiejob.dk senest den 12.08 2019 med vedhæftning af relevante papirer.

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik