Formativ evaluering og karaktergivning for elever optaget efter 2017

På Rødkilde vil vi gerne have, at du lærer så meget som muligt. Derfor er det vigtigt for os, at du løbende får indsigt i din egen læring.

Faglig formativ feedback

Du vil få faglig feedback på dine skriftlige og mundlige præstationer i fagene. Feedbacken vil hjælpe dig til i samarbejde med din lærer at sætte mål for din læring.

Læringsvejledersamtaler

Formålet med den formative feedback og læringsvejledersamtalen, er at gøre dig - som elev - aktiv i egen læringsproces og hjælpe dig med at finde dine styrkesider og udfordringer. Læringsvejledersamtalen handler ikke om et specielt fag, men mere generelt om dine studiekompetencer. I samtalen gør du og din lærer status over din indsats og formulerer mål for den efterfølgende periode.

Karaktergivning

Dine lærere vil i et vist omfang give dig karakterer i dine fag i forbindelse med afvikling af prøver. Du vil også få standpunktskarakterer og årskarakterer i fagene.

En standpunktskarakter viser graden af din opfyldelse af målene i de enkelte fag og gives på bestemte tidspunkter i løbet af året.

Årskarakterer gives ved skoleårets afslutning.  

Du kan i denne oversigt se, hvornår du møder formativ feedback, læringsvejledersamtaler samt hvornår der gives standpunkts- og årskarakterer i fagene.

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik