Biologi A - Matematik A - Kemi B/Fysik B - Marinbiologisk retning

Om studieretningen

I den marinbiologiske studieretning kommer du til at færdes en del både på og i vandet, når vi henter prøver og laver eksperimenter og registreringer. Du kommer til at lave dine egne undersøgelser og projekter med fisk, dyr og planter samt kemien i Vejle Fjord.

Studieretningen er naturvidenskabelig, og vi har vandet, fjorden og havet som omdrejningspunkt for undervisningen. På baggrund af vores teoretiske viden arbejder vi praktisk med livsbetingelserne, dyrelivet og planterne i havet og især i fjorden, lige uden for vores nye undervisningslokale på den flydende Kajakø i Vejle Fjord.

Studieturen i 2.G går til et tropisk eller subtropiskhavmiljø. Her får vi en helt anden havoplevelse end ved at dykke i de forholdsvis kolde og mørke danske og nordiske farvande. Desuden har vi et tæt samarbejde med marinbiologiske studieretninger andre steder, så du vil også få mulighed for at besøge Lysekil i Sverige, Frøya i Norge og Ishøj (CPH West).

Studieretningen opfylder optagelseskravene til næsten alle lange videregående uddannelser, og du bliver specielt godt klædt på til de bio- og sundhedsviden-skabelige uddannelser. Men også på mange ingeniøruddannelser vi du have stor glæde af studentereksamen på denne studieretning, som bringer dig helt tæt på virkeligheden.

Læs mere på vores Facebook side og se promotionfilmen.

Du er også velkommen til at kontakte:


Studieretningens opbygning

Herunder kan du se hvordan studieretningen er opbygget og fordelt på de 3 år. Klik på det enkelte fag og læs mere.

1.G
2.G
3.G
Valgfag C
Almen studieforberedelse
2. fremmedsprog
Religion
Kunstfag

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik