Supersproglig

Engelsk A - Spansk A - Tysk B

Om studieretningen

Vil du gerne kunne tale med den halve verden?
- Denne studieretning er for dig, der synes at sprog er en leg og har lyst til at udvikle dine sprogfærdigheder  og samfundsmæssige kundskaber. Denne retning gør dig nemlig supersproglig.

I alle tre sprogfag arbejder vi med litteratur, film, sange og tekster, som f.eks. avisartikler, der giver viden og indsigt i de forskellige kulturer. Emnerne kan være ”Das multikulturelle Deutschland”, ”Shakespeare in love and trouble” og ”La migracion”. Du opnår viden om kulturelle og historiske forhold i f.eks. Tyskland, Østrig, USA, England, Spanien og det spansktalende Latinamerika.

I 2. og 3.g er der ekskursioner til et engelsk-, tysk- eller spansktalende land. Den ene ekskursion kan gå til London eller Berlin. Den anden kan gå til Barcelona, hvor vi besøger vores kontaktskole Escola Virolai. Vi tager tit på endagsekskursioner, f.eks. til Domschule i Schleswig. Du kan også tage en international eksamen og opnå et Cambridge eller et Goethe certifikat. Du kan bruge certifikatet, når du skal søge studieophold eller job i udlandet.

Supersproglig åbner dørene til sprogfag og de humanistiske videregående uddannelser. Du kan f.eks. blive tolk, oversætter, gymnasielærer eller salgs- og kommunikationsmedarbejder i et internationalt firma.


 

Se årshjulet for studieretningen

Her kan du se hvilke projekter, studieture og emner der arbejdes med i denne studieretning.

Se årshjulet


Studieretningens opbygning

Herunder kan du se hvordan studieretningen er opbygget og fordelt på de 3 år. Klik på det enkelte fag og læs mere.

1.G
2.G
3.G
Valgfag B
Almen studieforberedelse
Naturvidenskabeligt valgfag B
Kunstfag

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik