Verdensklassen med undervisning på engelsk

Scienceprofil - Samfundssvidenskabelig- og kommunikationsprofil - Sproglig/kunstnerisk profil

Om studieretningen

Har du en international baggrund eller er du blot internationalt orienteret?
- Rødkilde Gymnasium giver dig mulighed for en international fremtid med en dansk studentereksamen på engelsk.

Fra sommeren 2016 kan du blive optaget på en international studieretning, en klasse hvor undervisningen i halvdelen af fagene foregår på engelsk, men som leder frem til en dansk STX-studentereksamen.

På den internationale studieretning på Rødkilde vil du kunne tone din studentereksamen efter dine interesser og forestillinger om videregående uddannelse. Der er med valgfagene plads til specialisering for dig der er scienceorienteret, samfundsengageret og sprogligt eller kunstnerisk orienteret.

Ud over at undervisningen og undervisningsmaterialerne i en række fag er engelsksproget, og at det internationale perspektiv er fremtrædende i emner og temaer, deltager klassen i internationale samarbejdsprojekter med Rødkildes netværk af partnerskoler i udlandet. Både virtuelt og på studierejser og studieophold undervejs.

Til at forestå undervisningen på engelsk råder Rødkilde over en stor gruppe lærere med kandidateksamen i engelsk, men derudover er det i dag ikke ualmindeligt at have læst på et universitet i udlandet og derigennem at have erhvervet sig både sprogfærdigheder og et klart internationale perspektiv på sit fag.

Selve opbygningen af studieretningen kan du se under fanebladet "opbygning". Fagene i de røde felter, er de fag, hvori der vil blive undervist på engelsk. De "blå-fag" er obligatoriske fag og fagene markeret i orange-felter, er de fag, du selv kan vælge. Det er dog således ved alle valgfag at oprettelse af fagene afhænger af, om der er nok tilslutning.

Som nævnt ovenfor har du via valgfagene mulighed for at specialisere dig. Du kan herunder se eksempler på, hvordan du kan bygge din studieretning op:

 


Studieretningens opbygning

Herunder kan du se hvordan studieretningen er opbygget og fordelt på de 3 år. Klik på det enkelte fag og læs mere.

1.G
2.G
3.G
Valgfag A
Valgfag B
Almen studieforberedlese
2. fremmedsprog
Valgfag C
Kunstfag

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik