Verdensklassen

Engelsk A - Matematik B - Samfundsfag B

Om studieretningen

Denne studieretning er for dig med interesse for internationale forhold
- og som har et ønske om at styrke dit engelske sprog, så du bliver god til at begå dig ude i verden.

Engelsk på A-niveau giver dig indsigt i sproglige og kulturelle forhold. Du udvikler dine formidlingsevner, så du kan kommunikere, diskutere og argumentere på engelsk. Samfundsfag vil styrke din forståelse af samfundsforhold, både nationalt og internationalt.

Matematik gør dig i stand til kritisk brug af statistik talmateriale, såsom økonomiske nøgletal og valgresultater. Du vil komme til at samarbejde med klasser i andre verdensdele om aktuelle internationale interesseområder eller politiske systemer. Det vil give dig en stor forståelse af verden og ruste dig godt til den voksende internationalisering og jobmuligheder i udlandet.

Hvert år får du tilbud om en endags- eller flerdagsekskursion i Danmark eller i udlandet, hvor du vil besøge globale virksomheder, storbyer, folketinget eller andre institutioner.

I Verdensklassen har vi et internationalt samarbejde med skoler andre steder i verden. Verdensklassen åbner dørene til mange korte og lange videregående uddannelser. Du kan f.eks. blive lærer, politiker, kommunikationskonsulent i et internationalt firma eller eksportmedarbejder.


Se årshjulet for studieretningen

Her kan du se hvilke projekter, studieture og emner der arbejdes med i denne studieretning.

Se årshjulet


Studieretningens opbygning

Herunder kan du se hvordan studieretningen er opbygget og fordelt på de 3 år. Klik på det enkelte fag og læs mere.

1.G
2.G
3.G
Valgfag A
Valgfag C
Almen studieforberedelse
2. fremmedsprog
Valgfag B
Kunstfag

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik