Tidligere elev?

Vi er rigtig glade for, at mange tidligere elever ønsker at mødes og fejre deres studenterjubilæum på deres gamle skole.

Vi åbner skolen for jer lørdag d. 12. juni 2021 kl. 16.00

I kan bestille kaffe/the og kage - pris 50 kr. pr. person - ved at tilmelde jer til Lehna Holm - LH@roedkilde-gym.dk. Efter kaffen vil der være mulighed for at få en rundvisning på skolen.

Har I lyst til at blive på skolen om aftenen og spise sammen, kan I henvende jer til kantineleder Lis Brejnbjerg - LB@roedkilde-gym.dk eller på telefon: 6020 7515. Der skal mindst være 50 personer, der ønsker at deltage i et aftenarrangement, det behøver ikke være fra samme klasse eller årgang. Kuvertprisen (mad og borddækning) er 300 kr. pr. person.

Sidste frist for tilmelding til arrangementerne i 2021 er tirsdag d. 1. juni 2021.

Vi får mange henvendelser fra elever, som ønsker at få adresser på tidligere elever. Vi har desværre ikke de ønskede adresser og opfordrer jer derfor til at blive kontaktperson i jeres tidligere klasse. En sådan kontaktperson kan så opbygge et adressekartotek, som I kan bruge ved festlige lejligheder, eller når savnet bliver stort.


Tidligere elev database

Vi har her på hjemmesiden lavet en "Tidligere elevdatabase". Databasen indeholder navn og klasse på tidligere elever tilbage til 1974.

Vi opfordrer også alle tidligere elever til at blive ven med skolen på facebook.

På denne side finder du navne og klasser på tidligere elever.

STX


HF