Dykning og dykkercertifikat

Rødkilde dyk tilbyder:

  • Snorkelture og undervisning i hvordan man snorkler.
  • Snorkleturene vil som udgangspunkt være gratis, medmindre vi får lyst til at  blive sejlet til spændende snorkellokaliteter med gummibåd. En spændende aktivitet i forbindelse med snorkling er undervandsjagt.

Dykkercertifikat

Har du lyst til at lære at dykke, kan du erhverve et PADI dykkercertifikat.

Teoriundervisningen vil foregå i forbindelse med frivillig undervisning i ”ledige” 5. moduler. Der vil også være undervisning i svømmehal og endelig dyk i åbent vand. PADI er den største internationale dykkerorganisation, og certifikatet er kendt af alle dykkercentre i hele verden. Mulighederne strækker sig lige fra turistdyk på farvestrålende koralrev eller som ernæringsvej på rejsen rundt i verden efter gymnasiet. Uddanner du dig eksempelvis som divemaster, kan du arbejde rundt i hele verdens dykkercentre, på din backpackerrejse.

Dykkerture

For alle der har certifikat arrangeres dykkerture til Danmarks smukkeste naturtype, som selvfølgelig er tangskove. Skibsvrag er også spændende at opleve, Danmarks farvande er fyldt med spændende vrag og altid tilknyttet dramatiske historier om deres forlis. Hør både historien og se vraget.

Dykkerrejser

Vi kan arrangere elevdykkerrejser, som kan være både til tropiske koralrev, norske tangskove og hajdyk i Kattegatcentret.

Endelig vil der være aktiviteter for dem, der bare har lyst til at snorkle.

I kan melde jer ind i Facebookgruppen Rødkilde dyk eller skrive til Maria Dahm på md@roedkilde-gym.dk hvis I er interesseret.