Rødkilde i grundskolen eller grundskolen på Rødkilde

Ønsker du et færdigt forløb?

  • til dine elever, hvis du er lærer
  • et tilbud til dine lærere, hvis du er skoleleder
  • at lære noget sammen med dine kammerater sammen med din lærer, hvis du er elev i 7-10 klasse

 

På Rødkilde har vi en lang række tilbud til elever og lærere i udskolingen.

Vores tilbud er inddelt i 5 kategorier: Talenttilbud, Klassetilbud, Elev til elev, Tværfaglige projekter & temadage, samt Kreative konsulenter (også kaldet ”book en Rødkildelærer”).

 

Talenttilbud: Disse tilbud er særligt for elever, der deltager i talentnetværk, og er udviklet i samarbejde med talentkoordinatorer fra øvrige ungdomsuddannelser og områdets grundskoler.

Der skal laves ét tilbud til 8. klasseelever og ét tilbud til 9. klasseelever. Talenttilbud er for særligt udvalgte elever. For mere information: kontakt Rødkildes Talentkoordinator Janni Ohrt (ja@roedkilde-gym.dk)

Tag din klasse med til Rødkilde: Undervisningen finder sted på Rødkilde. Der er tale om enkeltfaglige tilbud, der peger ned i folkeskolefagenes læreplaner.

Elev til elev – Rødkilde rykker ud: Rødkildes elever tilbyder at besøge din skolen og stå for undervisningen i et par timer! Der vil være tale om et afgrænsede forløb, f. eks. i sprog – med elever fra 2.g sproghold, besøg af vores dygtige musikelever eller lignende.

Forløbene afvikles i afgrænsede tidsrum og har en varighed på ca. 2 timer.

Tværfaglige projekter/temadage: Skal jeres klasse have en temadag om FN’s 17 verdensmål? Eller kunne det være interessant for jeres elever at opleve, hvordan det er at blive undervist på engelsk i historie, matematik, kemi og samfundsfag, ligesom eleverne i Rødkildes E-class undervises? Skal undervisningen i naturvidenskabelige fag peppes op med lidt Crime-Science? Så tag kontakt til os! Den tværfaglige undervisning/temadagene finder sted på Rødkilde, så I kan få glæde af vores gode faciliteter.

Kreative konsulenter/Book en Rødkildelærer: Har I brug for sparring om opsætning af året skoleforestilling? Rødkildes lærere kan bookes efter aftale.

 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at ringe til Anne Lise Bennedsen på 60207521 eller skrive til ab@roedkilde-gym.dk

Kig også i vores Inspirationskatalog igennem og læs om de mange fag og forløb. Der er garanteret et, der passer til dine fag og din skole.