Rødkilde Gymnasium søger 3 nye lærere samt en kantinemedarbejder

Rødkilde Gymnasium søger 3 nye lærere, som vil være med til at give vores elever tre gode og udbytterige år. Du skal have mindst et af fagene fysik, matematik, kemi, naturgeografi, engelsk, erhvervsøkonomi eller innovation. Ansættelsestidspunktet vil være den 1. august 2022

Ansøgere - med eller uden pædagogikum - med to gymnasierelevante fag vil blive foretrukket. Udover at være fagligt dygtige og engagerede i sine fag, lægger vi vægt på, at vores kommende kolleger har lyst til at engagere sig i skolens øvrige aktiviteter, herunder udvalgsarbejde og skoleudvikling.

Rødkilde Gymnasium, som er Unesco Verdensmålsskole, er en skole med ca. 800 elever og 90 engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på, at elever og medarbejdere trives i et miljø, hvor ansvar, tolerance, fornyelse, åbenhed og trivsel præger hverdagen. Det har værdi for os, at vores elever gennem deres uddannelse på Rødkilde udvikler sig til at være handlekompetente medborgere, og derfor er vi blandt andet i tæt parløb med vores lokalmiljø.

Rødkilde Gymnasium ligger inderst i Vejle Fjord med havn, vand og skov som naboer. Skolen er en topmoderne og rummelig skole med en smuk idrætshal og mange udendørs faciliteter til idræt, lige fra tennisbaner til kunstgræsbane, fitnessfaciliteter og to flotte beachvolleybaner.

Motiveret ansøgning samt eksamenspapirer og CV uploades på gymnasiejob.dk. Ansøgningsfristen er søndag den 24. april 2022.

Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem staten og GL.

Hvis du har spørgsmål til de opslåede stillinger, er du velkommen til at kontakte  rektor Kristine Kortnum på kn@roedkilde-gym.dk  eller vicerektor Peter Wriedt på pw@roedkilde-gym.dk. Skolens telefonnummer er 7582 0488.

 

Rødkilde Gymnasium søger en humørfyldt og energisk kantinemedarbejder til en udfordrende og spændende stilling. Der er rige muligheder for at udfolde sig kreativt og selvstændigt, men det forventes også, at du kan indgå i et tæt og forpligtende samarbejde med dine kolleger. 

Vi har kig på dig, fordi du

  • er dygtig
  • er flittig
  • kan samarbejde
  • har lyst til at være sammen med unge mennesker
  • udstråler arbejdsglæde
  • har tidligere erfaring fra ansættelse i køkken eller kantine
  • kan tiltræde snarest eller senest den 1. august 2022

Vi vil gerne have din ansøgning med relevante papirer og anbefalinger så hurtigt som muligt og senest d. 6. maj 2022.

Din arbejdstid er overvejende i hverdagene i tidsrummet 7.00 - 15.00, men du vil også kunne forvente weekend og aftenarbejde. Du ansættes på deltid med et timetal svarende til 1200 timer (200 dage af 6 timer) i forhold til en fuldtidsstilling på 1676. Dvs. at du arbejder 30 timer om ugen i 40 uger, men får løn for ca. 26,5 hele året, hvilket betyder, at du holder fri i alle skoleferier.

Du vil få løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Om os:

Rødkilde Gymnasium er et moderne gymnasium, som ligger ved Vejle fjord. Vi har ca. 800 elever og 90 ansatte. I skolens kantine er der 5 ansatte. Læs mere om os på skolens hjemmeside www.roedkilde-gym.dk.

Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til kantineleder Lis Brejnbjerg på telefon: 6020 7515 eller 7640 8539.

Ansøgninger modtages på mail sendt til: LB@roedkilde-gym.dk

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.