Mimer

Velkommen til Rødkildes festudvalg Mimer

Mimer er skolens puls, det er os, der sætter gang i dansegulvet, og det er os, der skaber rammerne for 800 skoleelevers gymnasiefester. Vi er udvalget, og vi sætter stor ære i at holde de bedste fester med de største gæster. Navne som Magtens Korridorer, Pharfar, Clement, Suspect, Christopher, Kato, Hedegaard og amerikanske Brandon Beal har optrådt til Mimers fester og været med til at gøre dem til noget helt særligt. I Mimer arbejder vi hele tiden på at opdatere koncepterne på festerne, så de bliver så attraktive som overhovedet muligt og opfylder elevernes ønsker!

Men selvom vi tænker nyt, er der altid plads til traditionerne. Skoleårets introduktionsfest, PUT’N'TAKE, er blevet holdt i en årrække, og vi nyder at velkomme de nye elever med en fest, der indebærer konkurrencer imellem årgangene – og gad vide om der kommer kærlighed i luften, når putterne møder de gamle 3.g’er? I såfald skal der udveksles rød sodavand og øl på fællesmødet. Fastelavns Mimer er også en af vore stolte traditioner. Her slår eleverne sig løs i kreative og sjove udklædninger og her kåres inden for flere kategorier naturligvis den bedste. Og lige netop udklædning er, hvad Rødkildes elever er gode til. Hver fest bliver gjort speciel ved de skiftende temaer.

Bag MIMER-festerne står et stærkt hold med elever fra alle 3 årgange, som gør sit ypperste for at skabe gode minder og uforglemmelige fester for skolens elever.  Det frivillige arbejde er det hele værd, når man står i VIP-rummet og deler en øl med Christopher eller snakker med Hedegaard om hans liv. Læs hvad nogle af vores tidligere medlemmer har sagt, om det er være med i MIMER: 

”Der bliver lagt mange timer i hver fest, men det er det hele værd, når man står til festen, og fyrer den af med sine venner eller drikker en øl med kunstnerne!”

"Vi får lov til at lave de fedeste fester med temaer, som handler om at skabe en fællesskabsfølelse i klasserne og på tværs af årgangene. Derudover har vi en fantastisk følelse af at være en lille familie i MIMER som gør, at man har lyst til at knokle frivilligt for samtlige elever, som bliver til bekendte og venner i løbet af de tre år, vi går på gymnasiet. Festerne er måden at samle eleverne på, og få dem til at glemme lektier og afleveringer."

”Selvom MIMER ikke er Vejles største gymnasiefest, er det helt sikkert det bedste.”

"Det eneste der kan være træls er, at vi ikke må fortælle, hvor meget vi lægger i at lave de her fester. MEN, når det er sagt, er der ikke noget, der hedder det værste, for der findes kun det bedste i MIMER."


MIMERs medlemmer

  • Anna-Sofie Toft Piihl, 3c
  • Christan Raun Boné, 3k
  • Elvis Fejzic, 3d
  • Kristian Toksvig Olesen, 3c
  • Lauritz Baad Ellekjær Jensen, 3n
  • Malte Kjær Bækgaard, 3b
  • Noah Hartung Fosgerau, 3b
  • Tobias Buch Frederiksen, 3c

Kontakt Mimer på mail: mimerroedkilde@hotmail.com

MIMERs vedtægter