Stairway

Vær med til at gøre en forskel

Hvert år samler Rødkildes elever ind til Stairway, som er et børnehjem på Filippinerne, grundlagt i 1990 af en tidligere Rødkildeelev, Lars Jørgensen.

Stairway kæmper for børns rettigheder og mod sexmisbrug af børn, og på børnehjemmet finder svært belastede gadebørn en vej tilbage til et nyt liv. Rødkildes årlige bidrag gør en verden til forskel.

Rødkilde har samlet ind til Stairway siden 1993, og det er gennem årene blevet til næsten 5 mio. kroner.

Alle Rødkildes elever giver en arbejdsdag til Stairway.
Elevernes fantasifulde aktiviteter er med til at løfte indsamlingen, og hvert år samles der et  kolossalt stort beløb ind.

I år samler Rødkildes elever ind til Stairway for 30. gang. Det sker onsdag d. 5. oktober 2022. Tag godt imod eleverne og vær med til at gøre en forskel.

Igen i år fordobler Francesco Caruso fra Fire Tree Foundation det beløb, som vores elever samler ind.

 

I 2021 satte eleverne rekord med et indsamlingsresultat på 270.661,- kr. Med fordoblingen fra Fire Tree Foundation sendte vi 541.322 kr. til Stairway. Fantastisk resultat !

 TUSIND TAK FOR STØTTEN!

Vi har også modtaget denne tak fra Lars "Lasse" Jørgensen:

"Kaere Lil og Pia, og alle I andre fremragende Roedkilde folk.

Det er jo et helt fantastisk imponerende og ganske uventet resultat af aarets Stairway projekt! En umiskendelig manifestering af en enorm solidaritet blandt jeres elever, en imponerende kreativitet, og saa nogle helt unikke drivers, som burde overveje at supplere laererloennen med en karriere indenfor stand-up!

Vi refererer typisk til det fantastiske arbejde I goer for os som en indsamling, men det er i virkeligheden en underkendelse af de mange vaerdifulde kreative aktiviteter og aspekter, der ligger i hele initiativet, udover den kolossale finansielle opbakning I leverer som ende resultatet. Derfor vil jeg bruge anledningen i det her forum af laerde mennesker til at fremlaegge forslag om en bredere daekkende betegnelse, som eventuelt kunne vaere Roedkildes Stairway Projekt eller Initiativ?  Det maa I overveje.

Og nu jeg er i gang med forslagene, saa vil jeg ogsaa gerne forslaa en stor virtuel toast til Pia og Lil i den bedste og den dyreste champagne tanken kan levere! I goer en enorm forskel, oven i koebet med stor underholdningsvaerdi!  BRAVO og 1000 MANGE TAK!!

Og, I skal naturligvis give vores allesammens hilsen og tak til jeres fantastiske elever. Jeg glaeder mig til at fortaelle Fran, at I slog ny rekord og med hans matching bidrag naede over en halv million kroner i aar. Jeg vil love jer, at hver eneste af dem kommer til at goere stor gavn hvor behovet er stoerst.

Med stor respekt og taknemmelighed,
Den helt store Stairway Familie"

 

For nærmere information om Stairway kontakt nedenstående lærere:

Lil Dochedahl (ld@roedkilde-gym.dk) eller Pia Thulstrup (ps@roedkilde-gym.dk)

Læs mere her om Stairway