Vejledning om videregående uddannelse og karriere

Studievalg Danmark vejleder dig om videregående uddannelse og karriere. Din Studievalg-vejleder er fra Center Sydjylland - jeg hedder Lone Conradsen Wind.

Mens du går her på skolen, møder du mig til fem kollektive arrangementer, dels i klassen og dels sammen med andre klasser. Ved arrangementerne hjælper jeg dig på vej mod uddannelses- og karrierevalg ved f.eks. at vise dig rundt i uddannelsessystemet og guide dig i dine refleksioner om uddannelse og karriere. Jeg afholder også workshops om uddannelses- og karrierevalg for de elever, der har behov for det.

Du har mulighed for en personlig samtale med mig i min træffetid på skolen. Det er typisk 1-2 gange om måneden. Du kan booke en tid her: www.bookstudievalgsyd.dk

Du kan f.eks. tale med mig om:

  • hvordan du vælger en videregående uddannelse og karriere
  • efter-/videreuddannelse
  • karriere og job
  • adgangskrav og optagelsesregler
  • hvordan du søger ind
  • faglig supplering af din eksamen - hvis du mangler et fag/niveau
  • økonomi på videregående uddannelse

Du kan også bruge Studievalg Danmark, når du er færdig her på skolen! Du kan kontakte mig og aftale et møde på skolen, eller du kan booke tid til en samtale i Studie- og Karrierevejledning - i Vejle er det på Jobcentret. Book en tid her på www.bookstudievalgsyd.dk. Du kan også kontakte en studievalg-vejleder et andet sted i Danmark via www.studievalg.dk.

Jeg kan kontaktes på lcw@studievalg.dk og 3333 2056. Send gerne sms, da jeg sjældent kan tage telefonen!

Læs om Studievalg Danmark, Center Sydjylland her: www.studievalg.dk/centre/sydjylland

Studievalg Danmark har eksisteret siden 2004 og er en selvstændig organisation under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Studievalg Danmark