Udvekslingselever

Gennem et samarbejde med blandt andet udvekslingsorganisationerne AFS og YFU, modtager vi hvert år en stor gruppe udvekslingsstuderende fra hele verden.

Du vil opleve, at vores udvekslingselever deltager aktivt i skolens faglige og sociale liv. I 1.g er de en del af vores interkulturelle kompetence forløb, de deltager i Rødkildes fødselsdag, sociale aktiviteter på skolen og du møder måske en udvekslingselev i sprogundervisningen.

Hver udvekslingselev har en elev-mentor tilknyttet de første par uger for at hjælpe dem både med den sociale og faglige integration på Rødkilde. Det er en stor hjælp og får dem til at føle sig en del af Rødkilde.

De internationale elever er derfor i høj grad med at til få internationalisering ind i klasseværelset og giver dig mulighed for at danne nye venskaber og lære om andre kulturer. Så grib chancen og mød en udvekslingselev!

 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik