8. Klasse

Introduktionskursus på Rødkilde Gymnasium

Når du besøger Rødkilde kommer du tæt på STX-gymnasiet og selvfølgelig på alt det særlige ved netop Rødkilde. 

På Rødkilde prøver du livet som gymnasieelev - både i undervisningen og udenfor. På Rødkilde har 900 næsten jævnaldrende elever deres hverdag, og i et par dage bliver du inviteret inden for og til at være en del af miljøet.

Du bliver undervist i nogle af de meget forskellige fag i en studentereksamen, og vi vælger især nogle af de fag, du ikke kender fra folkeskolen. Det du møder eller flere af de spændende naturvidenskabelige fag, f. eks. Bioteknologi og du kommer til at møde vores sprogfag - vidste du eksempelvis at man på gymnasiet kan blive undervist i Fransk eller Spansk? Du kommer også til at møde nogle af vores kunstneriske fag. På gymnasiet har alle elever i 1.g enten Musik, Mediefag, Dramatik eller Billedkunst. Vi synes at du skal møde disse fag allerede nu, så du er bedre rustet, når du engang skal vælge mellem dem.

Du kommer selvfølgelig også til at møde vores elever! Både de og en af vores Studievejledere vil fortælle jer om livet på Rødkilde Gymnasium. Studievejlederen fortæller også om STX-uddannelsen og om de muligheder, en STX-eksamen åbner døren for.

Vi glæder os til at tage imod dig på Rødkilde. Også selvom det i år bliver virtuelt.

Du er velkommen til at kontakte skolen og vores studievejledere, hvis du har spørgsmål om introkurset.

 

Praktisk info om afvikling af Virtuel Brobygning

Et par dage før du skal besøge os, vil du her på siden finde et link til det rum, besøget foregår i. Vores virtuelle brobygning foregår via Google Meet. For at du kan få adgang er det vigtigt, at du er logget på med din Google-mail. 

Du finder link til den virtuelle brobygning her:

Uge 16 mandag-tirsdag

Uge 16 onsdag-torsdag

Du skal logge på via disse links begge morgener, og være klar til at modtage undervisning kl. 8.45.

Husk altid at have dit kamera tændt i undervisningstiden!

Hvis du oplever problemer med at komme på kan du ringe til Lisbeth Fischer, som vil forsøge at hjælpe dig: 60207558