8. Klasse

Introduktionskursus på Rødkilde Gymnasium

Når du besøger Rødkilde kommer du tæt på STX-gymnasiet og selvfølgelig på alt det særlige ved netop Rødkilde. 

På Rødkilde prøver du livet som gymnasieelev - både i undervisningen og udenfor. På Rødkilde har 750 næsten jævnaldrende elever deres hverdag, og i et par dage bliver du inviteret inden for og til at være en del af miljøet.

Du bliver undervist i nogle af de meget forskellige fag i en studentereksamen, og vi vælger især nogle af de fag, du ikke kender fra folkeskolen. Det du møder eller flere af de spændende naturvidenskabelige fag, f. eks. Bioteknologi og du kommer til at møde vores sprogfag - vidste du eksempelvis at man på gymnasiet kan blive undervist i Fransk eller Spansk? Du kommer også til at møde nogle af vores kunstneriske fag. På gymnasiet har alle elever i 1.g enten Musik, Mediefag, Dramatik eller Billedkunst. Vi synes at du skal møde disse fag allerede nu, så du er bedre rustet, når du engang skal vælge mellem dem.

Du kommer selvfølgelig også til at møde vores elever! Både de og en af vores Studievejledere vil fortælle jer om livet på Rødkilde Gymnasium. Studievejlederen fortæller også om STX-uddannelsen og om de muligheder, en STX-eksamen åbner døren for.

Du er velkommen til at kontakte skolen og vores studievejledere, hvis du har spørgsmål om introkurset.