Huebegivenhed og dimission 2021

Kære alle

Her kommer lidt informationer om studenterugen på Rødkilde. Husk, som vi tidligere har talt om, så kan der komme ændringer, hvis der sker noget med eksempelvis smittetrykket.

Vi har nu et par gange mødtes med klasserepræsentanter fra alle 3.g-klasser, den model forsætter vi med, hvis der skulle komme ændringer til, da vi jo stadig ikke kan mødes alle sammen.

Huebegivenhed d. 21., 22. og 23.6.

Der er nu ingen begrænsninger på antal gæster til huebegivenheden. I skal alle have en negativ coronatest eller et coronapas med.

Hvis du og dine gæster skal fejre dig efterfølgende er der klasseskilte på bordene i kantinen, hvor I kan sidde, men I må også gerne gå udenfor og fejre dig. Husk meget gerne at rydde op og spritte af, når I forlader bordet i kantinen.

Der vil ikke være særligt tildelte områder udenfor.

Dimissionsdagen d. 24.6.

Fotografering før dimissionerne

Kl                   09.00             3.c

Kl.                  09.10             3.e

Kl.                  09.20             3.h

Kl.                  09.30             3.l

Kl.                  09.40             3.m

 

Kl.                  12.00             3.a

Kl.                  12.10             3.b

Kl.                  12.20             3.j

Kl.                  12.30             3.k

Kl.                  12.40             3.n

Dimissionerne i festsalen

Kl. 10.00 dimitteres 3.c, 3.e, 3.h, 3.l og 3.m

Kl. 13.00 dimitteres 3.a, 3.b, 3.j, 3.k og 3.n

Du må have 2 pårørende med til dimissionen. I skal alle have en negativ coronatest eller et coronopas, som vises ved hovedindgangen. Klasserne sidder sammen. Pårørende sidder sammen 2 og 2 med afstand imellem i tildelte områder. Det er vigtigt, at de pårørende ved, hvilken klasse du går i.

Lanciers med Jelling spillemandsorkester

Efter dimissionerne kl. 11.30 danser 3.c, 3.e, 3.h, 3.l og 3.m lanciers i hallen og kl. 14.30 danser 3.a, 3.b, 3.j, 3.k og 3.n. Pårørende er meget velkomne til at overvære studenterne danse. Der vil også her være tildelte områder (klassebetegnelse).

Afslutning på dimissionsdagen

Når I har danset lanciers er Rødkilde vært ved et glas på bastionen mod Bølgen. Der vil være et udskænkningssted for hver klasse. Er vejret dårligt, så bliver der udskænkning i forhallen.

Vi vil lave en oversigt over, hvor I hallen de pårørende skal stå og hvilken ind- og udgang til hallen, de skal benytte. Der laves også en oversigt over, hvor på bastionen den enkelte klasses udskænkningssted er.

 

Når du ankommer til dimissionen bedes du benytte hovedindgangen. Når du forlader skolen igen bedes du benytte udgangen enten ved hallen eller ved Sproghjørnet, eller du kan gå rundt om gymnasiet til P-pladsen.