10. november 2017

Så har Rødkildeeleverne gjort det igen!

Igen i år har Rødkilde Gymnasium samlet ind til Stairway. 750 elever har gennem de sidste 2 måneder samlet ind til fattige gadebørn i Filippinerne.

Eleverne har lavet alt mellem himmel og jord for igen at rejse endnu et kæmpe beløb til gavn for fattige børn i den 3. verden. Indsamlinger på gader og stræder, vask af biler, salg af kager, havearbejde og meget meget mere.

De har i alt indsamlet 213.393 kroner, hvilket er et helt fantastisk beløb.

Repræsentanten for Stairway Danmark Tune Nyborg var tilstede på fællesmødet på Rødkilde i dag for at få overrakt pengene. Han udtalte i den forbindelse, at folk i u-landsbranchen var dybt misundelige på det store engagement på Rødkilde og de mange penge som år efter år blev indsamlet på skolen.

I 25 år har den tidligere rødkildeelev Lasse Jørgensen, som er daglige leder af Stairway projektet på Filippinerne modtaget store tilskud, som er gået til nye bygninger og nyttigt inventar.

Rektor roste skolens elever for deres store indsats og det fantastiske resultat, men også skolens to lærere Pia Stæger Thulstrup og Lil Dochedahl, som har stået for det store logistiske arbejde det er at styre en skoleindsamling af den størrelse.