Forestillinger

Rødkildes musical ”Dracula – Blod er livet” spiller i Vejle Musikteaters store sal mandag d. 7/11 og tirsdag d. 8/11.

”Dracula - Blod er livet” er en forestilling, som tematiserer det mørke i livet, men også kærlighed og glæde. Dracula har mistet sin elskede og ondskaben breder sig og påvirker mange mennesker, deres liv og relationer.

Forestillingen vil indeholde flot skuespil, visuelle kulisser, performance, dans, god musik og sange af bl.a. Coldplay, Billie Eilish, Ed Sheeran, Drew Sycamore, Kaizers Orchestra, Prodigy, Meduza, Imagine Dragons, Muse, men også Carl Orffs ”O Fortuna” fra Carmina Burana og Bachs ”Toccata i D-mol”. 

Bestil billetter til forestillingen. 

Vi glæder os til at vise jer forestillingen :-)

Læs Siljes artikel om forestillingen.

Kh Draculas diciple

 

Stor forestilling (klassisk)

Hvert 3. år er der stor forestilling på Rødkilde, hvor alle elever kan deltage. Der medvirker normalt 100-150 elever, og vi forsøger at inddrage alle elevernes kompetencer specielt inden for de fire kreative fag drama, musik, billedkunst og mediefag. Alle kan være med, da der også er brug for elever, som kan lave dans, PR, opstilling af scenerum, kostumer, sminke, lyd og lys m.m.. Forestillingen, der er lærerstyret, giver mulighed for samarbejde og nye venskaber på tværs af klasser og årgange. Forestillingen spiller normalt i november måned.

 

Elevforestilling

I de andre år er der en elevstyret forestilling, hvor interesserede elever kan dyrke deres fantasi og kreativitet og derigennem skabe og få ejerskab til denne. Her er eleverne frie til at lave lige, hvad de ønsker. Forestillingen vises i Vejle Musikteater, som hjælper med lyd og lys. Forestillingen giver mulighed for samarbejde og nye venskaber på tværs af klasser og årgange. Forestillingen spiller normalt i november måned.